To je to što me zanima!

Genijalka dana: Zbog preskupe se marihuane požalila - policiji

Ako ste nezadovoljni cijenom svog dilera, ni slučajno se nemojte potužiti najbližoj policijskoj stanici, kao što je to učinila jedna nezadovoljna Australka. Uostalom, kome bi to uopće palo na pamet?
Vidi originalni članak

Ipak, ima i takvih. Žena iz australskog Sjevernog teritorija otišla je korak dalje u borbi protiv, recimo to tako, 'nepoštenih' dilera. Naime, frustrirana odnosom cijene i količine marihuane koju je kupila nazvala je lokalnu policijsku stanicu i potužila se.

Do daljnje komunikacije nije došlo, jer su policajci zahtijevali ženine osobne podatke koje nisu dobili, očekivano. Situacija je završila u humorističnom tonu, a policija Sjevernog teritorija s cijelom se situacijom našalila na svom Facebook profilu.

- Potpuno uvrijeđena, nazvala nas je žena i rekla da istražimo ovo "nemoralno" poskupljenje, piše u objavi, koja je nasmijala korisnike najveće svjetske društvene mreže.

- Ako i vas netko "zakida", javite nam se, rado bismo pomogli, rečenica je kojom završava objava s 50 tisuća lajkova i gotovo 16 tisuća dijeljenja.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Mél.C.B.🌼 02.02.2017.

    Legalizirat+taksirat=oporavak proracuna u roku odmah! :)

  • 02.02.2017.

    da stvarno super sada u zatvor hihi

  • ajetodoo 02.02.2017.

    Možda je skužila da je njihov čovjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare