To je to što me zanima!

Glazbena spajalica otkriva koliko poznajete prijatelje!

Glazbena spajalica, nova Facebook aplikacija 24sata, zabavan je način da otkrijete koliko poznajete glazbeni ukus svojih Facebook prijatelja
Vidi originalni članak

Za sve korisnike društvene mreže Facebook, pripremili smo novu, zabavnu i zaraznu aplikaciju! Radi se o aplikaciji Glazbena spajalica. Ona vam omogućava da otkrijete koliko dobro poznajete glazbeni ukus svojih Facebook prijatelja. Jednostavno spojite imena svojih prijatelja sa izvođačima navedenim u usporednom stupcu i provjerite hoćete li zajedno na koncerte - ili možda ipak ne. Podijelite svoj rezultat s prijateljima, pozovite ih da i oni testiraju svoje znanje i usporedite rezultat!

Isprobajte je i vi i javite nam kako vam se sviđa. 

Facebook, najpopularnija društvena mreža u Hrvatskoj i svijetu, nudi brojne mogućnosti za zabavu, virtualno druženje i komunikaciju. 24sata je već duže vrijeme najpopularnija komercijalna hrvatska Facebook stranica, a dosada smo lansirali i nekoliko aplikacija. Uskoro slijede i druga iznenađenja iz radionice 24sata!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Dugave-zg 30.06.2011.

    bezveze

  • girl23 30.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Isabellmary 30.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare