To je to što me zanima!

Gol je provalio u starački dom, otuširao se i ukrao kobasice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Joshua Abernathy (34) je potpuno gol usred noći ušao u salon u staračkom domu na Floridi i iz škrinje ukrao nekoliko smrznutih kobasica. Usput se i oprao
Vidi originalni članak

Goli muškarac provalio je u starački dom na Floridi i ukrao nekoliko smrznutih kobasica te se usput i otuširao, piše Daily Mail. Tetovirani lopov ušao je u dom kroz stražnji ulaz koji nije bio zaključan. Stanari doma Mariners Cove ništa nisu čuli ni primjetili sve dok ujutro nisu otkrili da im nedostaje doručak. 

Pregledali su nadzorne kamere i vidjeli muškarca kako gol šeta kroz salon u domu. Provalnik je iskoristio priliku pa se i oprao u kuhinskoj ostavi. 

- Život u domu ne donosi puno uzbuđenja pa je ovo zapravo odlično. Imamo mnogo pravila, ali mislim da nigdje ne piše da se ne smije ulaziti kroz salon. Morat ćemo uvesti novo pravilo - rekao je Norm Hicks, jedan od stanara.  

Policija je nakon pregledavanja snimaka identificirala lopova, Joshuu Abernathyja (34). Uhitili su ga i čeka ga suđenje za dvije provale i sitnu krađu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_83792 19.02.2011.

    mislim da je zao

  • Pafok 19.02.2011.

    http://www.powerplaymanager.com/r553895

  • SvemoguciTukarak 19.02.2011.

    Pogledajte kako zive penzioneri u SAD,lijepo imaju naselje,u prirodi su,tu kod nas ih siknu u dom preko puta Krasa s dvije klupe ispred.

Komentiraj...
Vidi sve komentare