24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.

Slažem se, nastavi surfati
To je to što me zanima!

Golać u strogom centru Splita: Malo je popio pa mu bilo vruće

Nisu ga smetali prolaznici, pogledao bi malo u njih, pa malo oni u njega i to bi bilo to. Ležao je posve gol u samome centru Splita. Bio je vidno pijan, a u policijskoj postaji je odbio alkotest
Vidi originalni članak

U srijedu oko 1.30 u noći splitska policija izašla je po prijavi u Dioklecijanovu palaču, točnije u Alješijinu ulicu. Kada su stigli, vidjeli su muškarca (41) kako gol leži na podu. Bio je vidno pijan, a u stanici je odbio alkotest.

- Vid' ga što mu je vruće, ni daška vjetra nema, a ovaj pijan. Alkohol je u njemu dovoljno zakipio da kao i svaki drugi tinejdžer na tulumu, skine majicu, no ovome je očito bilo i više nego dovoljno pa je ostao i bez svega ostaloga - komentirali su prolaznici.

Kako nam kažu, nije se derao niti išta slično, samo se legao na pod, posve gol. U centru grada. Građani su pozvali policiju koja je brzo pokupila Hrvata koji se pokušao 'osunčati' na mjesečini.

Policija ga je odvela na prekršajni sud gdje će biti kažnjen po članku 14 prekršajnog zakona za narušavanje javnog reda i mira. Inače, kazna po članku 14 prekršajnog zakona može nositi od 180 do 750 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • 09.08.2018.

    bilo mu je vruće a da ga je polocija vidjela platio bi kaznu veliku,

  • Krtica1 09.08.2018.

    Majke ti senzavcije?! Pa da li je Netko od vas novinara ikada izasao iz svoje mahale pa da shvati da se vaznije stvari ne objavljuju i da jedan pijanac nije senzacija za vijesti? I šta sad. Bio i? Koja je poruka te priče?

  • drazen85 09.08.2018.

    Da nije to isto neki gejevac ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare