Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
57 komentara

Golać u strogom centru Splita: Malo je popio pa mu bilo vruće

Nisu ga smetali prolaznici, pogledao bi malo u njih, pa malo oni u njega i to bi bilo to. Ležao je posve gol u samome centru Splita. Bio je vidno pijan, a u policijskoj postaji je odbio alkotest

Foto: čitatelj 24sata
57 komentara

U srijedu oko 1.30 u noći splitska policija izašla je po prijavi u Dioklecijanovu palaču, točnije u Alješijinu ulicu. Kada su stigli, vidjeli su muškarca (41) kako gol leži na podu. Bio je vidno pijan, a u stanici je odbio alkotest.

- Vid' ga što mu je vruće, ni daška vjetra nema, a ovaj pijan. Alkohol je u njemu dovoljno zakipio da kao i svaki drugi tinejdžer na tulumu, skine majicu, no ovome je očito bilo i više nego dovoljno pa je ostao i bez svega ostaloga - komentirali su prolaznici.

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Kako nam kažu, nije se derao niti išta slično, samo se legao na pod, posve gol. U centru grada. Građani su pozvali policiju koja je brzo pokupila Hrvata koji se pokušao 'osunčati' na mjesečini.

Policija ga je odvela na prekršajni sud gdje će biti kažnjen po članku 14 prekršajnog zakona za narušavanje javnog reda i mira. Inače, kazna po članku 14 prekršajnog zakona može nositi od 180 do 750 kuna.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message