To je to što me zanima!

Greškom je uplatio dva listića s istim brojevima: Dobio milijune

Muškarac iz St. Albansa u Australiji koji je osvojio 46,6 milijuna je, kažu u lutriji, radnik koji sada razmišlja o mirovini. Prvo će vjerojatno otići na odmor...
Vidi originalni članak

Muškarac iz Australije kupio je "greškom" dva ista listića i osvojio je 46,6 milijuna dolara na lotu. Prvo je kupio jedan listić na jednom prodajnom mjestu, a onda drugi na drugom i to s istim brojevima. Izvlačenje je bilo u utorak, a ukupan dobitak je bio 70 milijuna dolara.

Ostatak od 23,3 milijuna dolara osvojio je drugi dobitnik koji se još nije javio lutriji. Muškarac iz St. Albansa koji je osvojio 46,6 milijuna je, kažu u lutriji, radnik koji sada razmišlja o mirovini. 

- Rekao je da će prvo otići na odmor ili kupiti novu kuću. Novac će definitivno podijeliti s obitelji - rekao je glasnogovornik lutrije Matt Hart, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 02.03.2021.

    @Mila Gojsalić ..pozdrav Mila...kaj je ono tamo?..neću tamo pisati jer više s njime neću  komunicirati...nadam se da vaše primirje nije zato da te nečim drži u šaci,kako sve prati,moguće je....neću ulaziti u vaš odnos,samo ne bi željela da nastradaš jer je veliko zlopamtilo ..ali dovoljno si pametna da prosudiš sama....i ne vjeruj da sve vidi i čita..taj čovjek laže dok zine..neću duljiti...pozdrav ti.

  • zolymedimurje@gmail.com 02.02.2021.

    Ja da padnem na leda slomio bi kitu koje sam srece😂

  • 28.03.2019.

    ima da uplatim u petak....

Komentiraj...
Vidi sve komentare