To je to što me zanima!

Grizao je čelične rešetke na prozorima i provaljivao

Kineska policija, koja je riješila niz misterioznih provala, šokirala se otkrivši da je lopov pregrizao svoj put kroz čelične rešetke na prozorima...
Vidi originalni članak

Kineski detektivi iz regije Nanjimen, Chongqing, bili su zbunjeni brojnim prijavama o provalama kroz čelične rešetke.
- Za vrijeme istrage, otkrili smo da su rešetke pregrižene. Našli smo i tragove zubiju - rekao je lokalni policijski glasnogovornik.
Istraga ih je konačno odvela do muškarca koji je otkrio da dijeli hotelsku sobu s cimerom koji može zubima pregristi ljusku oraha. Policija je privela 23-godišnjeg Xionga na ispitivanje. Priznao je da on stoji iza provala. Okrenuo se kriminalu nakon što nije mogao pronaći posao. Ni ne sjeća se u koliko je kuća provalio u protekle dvije godine. Odrastao je u planinskom gradiću i razvio je snažne oštre zube kako bi razbijao orahe. Zatim je otkrio da može pregristi i čelične rešetke debele jedan centimetar.
- Samo jednom nisam uspio u dvije godine. Jednom sam pregrizao rešetku debelu dva centimetra. A, prvi ugriz mi je skoro dislocirao čeljust. Nikada ne koristim drugi alat. Zato me nikada nisu ni zaustavili na ulici - rekao je ponosno.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • AmStaffSb 13.06.2009.

    Mulder javi se

  • MpH 13.06.2009.

    Kak da ne, a u slobodno vrijeme je grickao U-profile i šine od tračnica...

  • god of war 13.06.2009.

    zbima protiv krize..i to je jedno od riješenja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare