Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Grizao je čelične rešetke na prozorima i provaljivao

Kineska policija, koja je riješila niz misterioznih provala, šokirala se otkrivši da je lopov pregrizao svoj put kroz čelične rešetke na prozorima...

Ananova
Foto: Ananova
8 komentara

Kineski detektivi iz regije Nanjimen, Chongqing, bili su zbunjeni brojnim prijavama o provalama kroz čelične rešetke.
- Za vrijeme istrage, otkrili smo da su rešetke pregrižene. Našli smo i tragove zubiju - rekao je lokalni policijski glasnogovornik.
Istraga ih je konačno odvela do muškarca koji je otkrio da dijeli hotelsku sobu s cimerom koji može zubima pregristi ljusku oraha. Policija je privela 23-godišnjeg Xionga na ispitivanje. Priznao je da on stoji iza provala. Okrenuo se kriminalu nakon što nije mogao pronaći posao. Ni ne sjeća se u koliko je kuća provalio u protekle dvije godine. Odrastao je u planinskom gradiću i razvio je snažne oštre zube kako bi razbijao orahe. Zatim je otkrio da može pregristi i čelične rešetke debele jedan centimetar.
- Samo jednom nisam uspio u dvije godine. Jednom sam pregrizao rešetku debelu dva centimetra. A, prvi ugriz mi je skoro dislocirao čeljust. Nikada ne koristim drugi alat. Zato me nikada nisu ni zaustavili na ulici - rekao je ponosno.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message