To je to što me zanima!

Grudima drobi cigle i zarađuje milijune kojima je kupila i otok

Susan Sykes proslavile su njene nevjerojatno velike grudi pomoću kojih je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda, ali i stekla veliko bogatstvo na kojem joj zavide mnogi
Vidi originalni članak

Još u tinejdžerskoj dobi Susan Sykes (53) imala je iznadprosječno velike grudi zbog kojih je već tada dobila nadimak ' Busty Heart '. Kasnije je pod tim imenom ostvarila stripersku karijeru i to je zapravo bio samo početak. Postepeno je počela povećavati grudi i na kraju stigla do vrtoglave veličine ' 46H '.

Svaka njena dojka u sebi ima oko dvije tisuće kubičnih centimetara silikona tj. oko dvije litre. Kada je u jednom baru slučajno na šanku grudima uništila limenku piva, shvatila je da bi možda na taj način mogla i zarađivati.

Na taj je način ušla i u Guinnessovu knjigu rekorda . U samo jednoj minuti uspjela je uništiti 34 limenke piva. To joj je donijelo priliku da se pojavljuje u brojnim reality showovima, a imala je i manju ulogu u filmu ' The Dictator ' Sache Barona Cohena.

Do danas je svojim grudima uništavala sve od cigli i bejzbolskih palica do keramičkih pločica i lubenica.

Iako je prošla 50-u, Susan se i dalje povremeno bavi striptizom, ali sada u vlastitom striperskom klubu . Ogromnim je pak grudima kroz nekoliko proteklih desetljeća zaradila dovoljno novca da ima kuću na jednom od planinskih vrhova u SAD-u, ali i svoj privatni otok .


Idi na 24sata

Komentari 112

  • čokica 11.05.2015.

    ne drobi sa sisom vec s rukom...

  • mandrakmag 09.05.2015.

    uuuuu da moja ima takve sise pa da me drobi svski dan

  • PATRICIA 07.05.2015.

    Za kupnju i pet otoka...ovako nešto mi nebi palo na pamet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare