To je to što me zanima!

HDZ-ovac iz Pregrade pucao je po cesti i tako obilježio Uskrs

Željko Kamenski, HDZ-ovac iz Pregrade, postao je pravi viralni hit nakon što je čestitao Uskrs pucnjevima iz dviju kubura i to sve objavio na Facebooku...
Vidi originalni članak

Željko Kamenski, HDZ-ovac iz Pregrade i kandidat te stranke za gradonačelnika, postao je pravi viralni hit nakon što je čestitao Uskrs pucnjevima iz dviju kubura i to sve objavio na Facebooku. 

- Veselite se, Sretan Uskrs svima, uskrsnuo je, kako je rekao..., izgovorio je Kamenski u kameru i potom zapucao iz dviju kubura. 

Pucanje na Uskrs stari je običaj, a na takav se način najveći kršćanski blagdan u Zagorju obilježava još od davnina. 

Pregrada je mali grad s proračunom od 14,5 milijuna kuna, a na vlasti je trenutačno SDP-ov gradonačelnik Marko Vešligaj.


 

Idi na 24sata

Komentari 199

  • darko122 17.04.2017.

    Pa čovjek si je mislil da buju ga falili kak prije koju godinu Milanovića kad je drmnul iz pištole v Kostelu(pored Pregrade). Sad su bili isti novinari ,ali kuburaš, s krive stranke. No kak naši ljudi pamte kakti ribe 30 sekundi, onda je ova i ona glupost postala atrakcija.

  • madsen 17.04.2017.

    smeta im ovaj,kao što kažu običaj ,ha..uskoro će i petarde ako ih bace koji nisu po njihovom političkom opredjeljenju ok, također ovako izreklamirat . mauzolej šoškočaninu i rafalna paljba im nije čudna ,i to u Hrvatskoj. e moj narode

  • Major Gašpar 17.04.2017.

    Pucati na Uskrs ???? Šta mu nije bilo dobro ili se inače tako normalno ponaša !?

Komentiraj...
Vidi sve komentare