To je to što me zanima!

Hrvati ismijavaju Andriju: 'Tko ti je taj? Mamicu ti švalersku!'

Vlada je u utorak predstavila digitalnog Andriju, korona asistenta koji bi trebao pomoći u borbi protiv virusa. Na Twitteru je naišao na ismijavanje, a samo neke od fora su da neobično liči na premijera...
Vidi originalni članak

U Vladi su u utorak predstavili prvog digitalnog asistenta u borbi protiv korona virusa na WhatsAppu u Hrvatskoj - Andriju. 

Aplikacija bi trebala pomoći hrvatskim epidemiolozima i zdravstvenom sustavu, kako bi se rasteretile telefonske linije, no pitanje je hoće li biti od pomoći ako ga građani ne shvate ozbiljno.

POMOĆ PREKO WHATSAPPA: U Vladi predstavili Andriju, asistenta u borbi protiv korone

Zašto? Pa zato što mu već šalju poruke samo da ga sprdaju, a samo Twitter pun je fora na račun virtualnog pomoćnika Ministarstva zdravstva, neki se zezaju da im je i zgodan... 'Tko ti je taj Andrija? Jesi to neku ženu spremio pod tim imenom, majku ti švalersku...' još je jedan od komentara.

Evo samo neke na koje smo naišli:

Idi na 24sata

Komentari 58

  • IzađiteVan 16.04.2020.

    Dajte manite se s.ra.nja i izađite van!

  • tuliluli 15.04.2020.

    Ma, ova aplikacija Andrija je u redu, samo je slika kriva i Andrija ne funkcionira normalno. Slika je Plenkijeva, a morala bi biti Hebrangova. Hebrang je ograničen ka i ovaj Andrija iz aplikacije.

  • moj.zli.brat.blizanac 15.04.2020.

    Hrvati ismijavaju Andriju: 'Tko ti je taj? Mamicu ti švalersku!'

Komentiraj...
Vidi sve komentare