To je to što me zanima!

Hrvati 'navalili' na ove retro tenisice iz Lidla, na Njuškalu ih neki prodaju i za 4500 kuna

Tenisice su u slobodnoj prodaji koštale tek 129 kuna, a odmah su se našle i na Njuškalu. Mnogi računaju da će se ponoviti trend koji je bio i prije dvije godine i neki traže ogromni novac za par tenisica
Vidi originalni članak

Nove muške sportske tenisice koje su stigle u Lidl, brzo su 'planule', a u nekim su trgovinama navodno i rasprodane. Mi smo danas posjetili jednu zagrebačku trgovinu u kojoj je bilo nekoliko pari.

U prodaju su stigle u više od 100 trgovina, a iz Lidla su za Divu rekli kako ih u većini trgovina više nema, nego što ih ima.

Tenisice su se odmah pojavile i na internetskom oglasniku Njuškalo, ali i na drugim online oglasnicima, a cijene variraju. Neke se prodaju za čak 4.500 kuna. 

U opisu oglasa stoji kako su nove i nekorištene. 

Tenisice su u slobodnoj prodaji koštale tek 129 kuna, a zbog popularnosti cijena im je u kratkom roku ogromno narasla.

Jedan od razloga ove navale je taj što se prije dvije godine odigrao sličan scenarij u Europi kad je Lidl pustio u prodaju tenisice u nekoliko zemalja.

Na Instagramu je popularan i tag #lidlbylidl, a klikom na tag se vide artikli iz iste kolekcije kojoj pripadaju i ove tenisice.

Tako su neki objavili fotografije svojih tenisica, čarapa, pulovera, pa čak i hlačica.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Mcdonald (@emziemc27)

Idi na 24sata

Komentari 40

  • petarpan242 26.09.2022.

    navodno drugi tjedan izlaze PEVEC tenisice.opet gužva.

  • sky linee 24.09.2022.

    Ružne su

  • dahvaul 21.09.2022.

    To samo kod nas ima da tolko padamo na brandove i marke ,čak sam slušal ak kupiš tenke za 300 kuna mora da nekaj ne valja kod njih.Sramota ak kupiš nekaj u lidlu za obuć čak se rugaju djeci da su lidlići .Iako kod nas već davnih dana cijena ne prati kvalitetu.Ali nije važno kolko košta il kolko je kvalitetno glavno da je znak na majci ili tenkama 

Komentiraj...
Vidi sve komentare