To je to što me zanima!

Htio pivo eksati naglavačke pa se onesvijestio i - razbio glavu

Poprilično ambiciozni Irac planirao je impresionirati ekipu okupljenu u pubu pa je skinuo majicu, napravio stoj na rukama i, pokazat će se malo kasnije, zaboravio na moguće probleme s krvnim tlakom.
Vidi originalni članak

Irci su i inače poznati kao pravi veseljaci i strastveni pivopije, ali ovaj mladić sve je to, vidjet ćete, uvjerljivo nadmašio. On je na neku 'foru' pomislio kako bi 'eksanje' piva naglavačke bila sasvim solidna i ostvariva ideja, pa se u tome i okušao. 

Prvo je položio dlanove na pod, onda je noge prebacio preko sebe i naglavačke pokušao popiti točeno pivo. Odustao je već nakon prvog gutljaja, noge vratio na pod i uspravio se. No, onda je u jednadžbu ušao i krvni tlak koji ga je poprilično grubo prizemljio - uz nesvjesticu i udarac glavom o stol. 

Nadamo se da će drugi put biti pametniji. 

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno!

Idi na 24sata