To je to što me zanima!

Htio zaprositi, no prsten mu je pao iz balona u šumu

Pastoru Jamesu Ngu (26) romantična prošnja pretvorila se u noćnu moru nakon što je prsten ispustio sa visine od 150 metara u gustu šumu
Vidi originalni članak

James Ng (26) iz Ohia isplanirao je romantičnu prošnju u balonu nad šumama i rijekama, no sve je pošlo krivo nakon što je Jamesu prsten ispao s visine od 150 metara u šumu. Par je uživao u pogledu i vožnji, te je pastor skupio hrabrost, izvadio torbicu za kameru u kojoj je bio prsten i slučajno ju ispustio preko ruba košare balona.
- Gledao sam ju kako pada, udara o drveće, vrti se, a stvari ispadaju iz nje. Spustio sam glavu u ruku i naslonio se na košaru. Nisam mogao vjerovati što sam napravio - priča James koji je pomislio kako je najbolje da djevojci prešuti što mu je ispalo i da kupi novi prsten. No, Sonyja Bostic je odmah shvatila o čemu se radi.
- Nakon što je torba pala i nakon što sam vidjela njegovu reakciju, znala sam. Povikala sam 'moj je prsten u torbi' - priča Sonya. Pastor se svejedno spustio na koljeno, zaprosio bez prstena te je par nastavio uživati u vožnji. No James nije htio odustati od prstena za koji je novac skupljao godinu dana. Čim su dotakli tlo, isprintao je kartu područja iznad kojeg su letjeli i dao se u potragu. Sedam je dana pretraživao šumu dok konačno nije našao torbu. Jedino što je u njoj ostalo bila je mala kutijica s prstenom. James i Sonya vjeruju da je to bilo malo Božje čudo.
- Bilo je čudesno. Stalno sam gledala prsten, predivan je, savršen. Sve što sam željela - kaže Sonyja koju je pastor još jednom zaprosio, ovaj put s prstenom. U međuvremenu, zaručnici je u supermarketu kupio 'zamjenski' prsten od 45 kuna. Vjenčat će se sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Q-bit 09.12.2009.

    sada su popravili sada pise iz balona

  • Q-bit 09.12.2009.

    molim ? prsten mu je pao IZ balkona ?

  • user_23467 09.12.2009.

    Isti prsten imam i ja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare