Obavijesti

Viral

Komentari 4

Htio zaprositi, no prsten mu je pao iz balona u šumu

Htio zaprositi, no prsten mu je  pao iz balona u šumu
4

Pastoru Jamesu Ngu (26) romantična prošnja pretvorila se u noćnu moru nakon što je prsten ispustio sa visine od 150 metara u gustu šumu

VIDEO

James Ng (26) iz Ohia isplanirao je romantičnu prošnju u balonu nad šumama i rijekama, no sve je pošlo krivo nakon što je Jamesu prsten ispao s visine od 150 metara u šumu. Par je uživao u pogledu i vožnji, te je pastor skupio hrabrost, izvadio torbicu za kameru u kojoj je bio prsten i slučajno ju ispustio preko ruba košare balona.
- Gledao sam ju kako pada, udara o drveće, vrti se, a stvari ispadaju iz nje. Spustio sam glavu u ruku i naslonio se na košaru. Nisam mogao vjerovati što sam napravio - priča James koji je pomislio kako je najbolje da djevojci prešuti što mu je ispalo i da kupi novi prsten. No, Sonyja Bostic je odmah shvatila o čemu se radi.
- Nakon što je torba pala i nakon što sam vidjela njegovu reakciju, znala sam. Povikala sam 'moj je prsten u torbi' - priča Sonya. Pastor se svejedno spustio na koljeno, zaprosio bez prstena te je par nastavio uživati u vožnji. No James nije htio odustati od prstena za koji je novac skupljao godinu dana. Čim su dotakli tlo, isprintao je kartu područja iznad kojeg su letjeli i dao se u potragu. Sedam je dana pretraživao šumu dok konačno nije našao torbu. Jedino što je u njoj ostalo bila je mala kutijica s prstenom. James i Sonya vjeruju da je to bilo malo Božje čudo.
- Bilo je čudesno. Stalno sam gledala prsten, predivan je, savršen. Sve što sam željela - kaže Sonyja koju je pastor još jednom zaprosio, ovaj put s prstenom. U međuvremenu, zaručnici je u supermarketu kupio 'zamjenski' prsten od 45 kuna. Vjenčat će se sljedeće godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...