To je to što me zanima!

I njih je zahvatilo nogometno ludilo: Kitove oduševila lopta

Povijesni nogometni dvoboj dvaju grazioznih sisavaca promatrali su brojni posjetitelji Pekinškog akvarija, a trajao je sve dok nadahnuti igrači nisu potpuno probušili loptu
Vidi originalni članak

Beluge su izrazito društvene životinje te mogu narasti do šest metara i težiti čak tonu. Kada bi takve moćne doista mogle zaigrati na pravom nogometnom igralištu, u napadu bi zasigurno bile impresivnije od Didiera Drogbe, a u obrani od Johna Terryja, te bi Chelsea vrlo brzo bio smijenjen s trona prvaka Europe.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • SanjaSanjalo 03.06.2012.

    na FB potražite azil.osijekvolonteri i spasite psa, koji ce biti ubijen Ona će biti ubijena 17.06. Molim vas dijelite i spasite ju. Znate li što ona i još 33 psa uhvaćenih na našem području čekaju u Belom? Čekaju smrt. Neki plaču, neki vrište, a neki gledaju u prazno. Ona liže kroz ogradu i moli dodir, pažnju. Možda možete pomoći, možda ne možete. Oni će i dalje čekati....udomljenje ili smrt. Barem podijelite, spomenite ih, pričajte o njima, ne kupujte, ne uzgajajte, udomljujte, kastrirajte. Pomozite postojećima, ne stvarajte nove dok postoje oni koji pate, umiru i trebaju vaše vrijeme i pomoć!

  • StellaLily 03.06.2012.

    Preslatko!!!!

  • gmeljavi kmet 02.06.2012.

    kakvi su to GRAZIOZNI sisavci? xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare