To je to što me zanima!

Samo u 24sata: Šaljite kupone i osvojite fantastični Audi Q2!

Svakog dana izrezujte kupone, a oni vam mogu donijeti nagradu. Audi Q2 ima mladenački izgled, idealan je za off-road avanture ili vožnju po gradu i ima opremu automobila visoke klase
Vidi originalni članak

I dalje se igramo s vama, a od četvrtka možete skupljati nove nagradne kupone pomoću kojih možete osvojiti novu fantastičnu nagradu, a to je Audi Q2 1.0 TFSI Comfort.

Od četvrtka, 13. rujna, do subote, 22. rujna, svaki dan u tiskanom izdanju 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom deset dana sakupiti ukupno deset kupona. Po jedan joker kupon bit će objavljen 23. rujna i 24. rujna, a on zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

Audi Q2 1.0 TFSI Comfort ima provokativan i mladenački izgled, a idealan je za off-road avanture ili vožnju po gradu. Ima visoku tehnološku opremu dostojnu automobila visoke klase (automatski klima-uređaj, Audi presense sustav asistencije, središnji naslon za ruke i parkirne senzore). U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji-kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe deset nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 195, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji Audi Q2”.

Sve pristigle kuverte koje u sebi sadrže deset kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćene i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do četvrtka, 4. listopada 2018., do devet sati ujutro.

Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika, i to u četvrtak, 4. listopada 2018., nakon 10 sati.

Pravila korištenja osobnih podataka

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji Audi Q2”, koja se održava u jednom kolu, od 13. 9. - 24. 9., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka.

Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om.

Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem.

Idi na 24sata