Obavijesti

Viral

Samo u 24sata: Šaljite kupone i osvojite fantastični Audi Q2!

Samo u 24sata: Šaljite kupone i osvojite fantastični Audi Q2!
1

Svakog dana izrezujte kupone, a oni vam mogu donijeti nagradu. Audi Q2 ima mladenački izgled, idealan je za off-road avanture ili vožnju po gradu i ima opremu automobila visoke klase

VIDEO

I dalje se igramo s vama, a od četvrtka možete skupljati nove nagradne kupone pomoću kojih možete osvojiti novu fantastičnu nagradu, a to je Audi Q2 1.0 TFSI Comfort.

Od četvrtka, 13. rujna, do subote, 22. rujna, svaki dan u tiskanom izdanju 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom deset dana sakupiti ukupno deset kupona. Po jedan joker kupon bit će objavljen 23. rujna i 24. rujna, a on zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

Audi Q2 1.0 TFSI Comfort ima provokativan i mladenački izgled, a idealan je za off-road avanture ili vožnju po gradu. Ima visoku tehnološku opremu dostojnu automobila visoke klase (automatski klima-uređaj, Audi presense sustav asistencije, središnji naslon za ruke i parkirne senzore). U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji-kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe deset nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih traženim podacima i pošalju na adresu P.P. 195, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji Audi Q2”.

Audi Q2

Sve pristigle kuverte koje u sebi sadrže deset kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćene i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do četvrtka, 4. listopada 2018., do devet sati ujutro.

Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika, i to u četvrtak, 4. listopada 2018., nakon 10 sati.

Pravila korištenja osobnih podataka

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji Audi Q2”, koja se održava u jednom kolu, od 13. 9. - 24. 9., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka.

Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om.

Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...