To je to što me zanima!

Điha, điha kravice: Njemica ih je naučila preskakati prepone

Još kao mala Yvonne se više igrala sa teladi nego s lutkicama poput ostalih curica. Satima im je sjedila na leđima. Sada ima 'jahače krave' s kojima ide na natjecanja
Vidi originalni članak

Krave su inteligentnije od konja, a i brzo uče, tvrdi Nijemica Yvonne Schlodfeldt (18) koja trenira preponsko jahanja na kravama. Još kao mala djevojčica Yvonne se više igrala sa teladi nego s lutkicama poput ostalih curica. Satima im je sjedila na leđima. S vremenom, kako je narasla, Yvonne se prebacila na krave.

- Primjetila sam da te krave zaista slušaju i bolje primaju neke stvari nego konji - kaže Nijemica.

Yvonne sada ima pet 'jahačih krava' s kojima odlazi na natjecanja, na kojima dosad nije osvojila nijednu nagradu. Dodaje kako tih pet krava nemaju nikakav posebni tretman zato što ih jaše te ih muze kao i druge. No ističe da tih pet krava daju manje mlijeka od ostalih, piše Bild.

>>> Nijemica (15) s kravom preskače prepone

Idi na 24sata

Komentari 7

  • SašaŠmidt 12.12.2011.

    Polomit će se noge kravama od tog skakanja!

  • Ban Forum 11.12.2011.

    Hvala na ispravku! ***Admin***

  • Ban Forum 11.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare