To je to što me zanima!

Ima čak 490 kila, morali rušiti zid da je izvuku: 'Želim živjeti!'

ARGENTINA: Isabellu su iz kuće iznijeli na krevetu pričvršćenom za kamion službe civilne zaštite. Neki dijelovi njezina tijela u potpunosti su bez osjeta. Odvezli su je u bolnicu na liječenje
Vidi originalni članak

Argentinski vatrogasci bili su prisiljeni srušiti zid kuće kako bi iz nje iznijeli 490 kg tešku ženu te je odvezli u bolnicu na liječenje, prenijeli su lokalni mediji.

Tridesetdvogodišnju Isabellu koja živi u Rosariju, smještenom 340 kilometara sjeverno od Buenos Airesa, iz kuće su iznijeli na krevetu pričvršćenom za kamion službe civilne zaštite.

Kod Isabelle već godinama nema radosti življenja i iznimno je nesretna. Neki dijelovi njezina tijela u potpunosti su bez osjeta, a zbog ekstremne debljine na nogama su joj se pojavile izrasline.

- Oduvijek sam pretila. Zbog diskriminacije kojoj sam bila izložena napustila sam školu. Kasnije sam nastavila školovanje kako bih postala netko. No danas se to čini nemogućim - rekla je novinarima.

Isabela je prije osam godina težila 130 kilograma, no nakon očeve smrti pala je u depresiju.

- Želim se liječiti, izliječiti i živjeti -  rekla je prije nego što su je vatrogasci odvezli u lokalnu bolnicu u Rosariju.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Mariana C 18.11.2017.

    Sad si se sjetila da želiš živjeti i da se želiš izliječiti kad si nabila skoro 500 kila?Gdje si bila kad si imala 130 kila jer da si se počela liječiti sa 130 kila,ne bi se dovela u ovu situaciju,a nisi trebala doći ni do 130 kila.

  • 17.11.2017.

    deblja od kuće haha sama je kriva,,

  • retita🦋 17.11.2017.

    A joj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare