To je to što me zanima!

'Imali bi jednak broj mrtvih i da nismo zabranili rad nedjeljom!'

I dok se čini kako je neradna nedjelja samo obnavljanje teme o ustašama i partizanima, novo hodanje za život i nova ljestvica moralnosti, mi smo skupili par dobrih 'fora' s interneta na tu temu
Vidi originalni članak

Rad nedeljom uopće nije sporan, rade vatrogasci, doktori, policija, benzinske. Treba ga samo pošteno platiti i to je to, mišljenje je jednog dijela Hrvata kojima uopće ne smeta što je Stožer u popuštanja mjera ukinuo isti.

Onda su krenule rasprave o tome kako je politikom instruiran potez jer su parlamentarni izbori sve bliže. Unatoč tome što je Stožer pokušao objasniti da se može ne raditi koji god dan, da to ne mora biti nedjelja i to kako bismo imali barem jedan dan u tjednu kada se ne bi okupljali u zatvorenim prostorima kao što su dućani i trgovački centri.

NOVA ODLUKA Stožer je ukinuo zabranu rada nedjeljom: Povoljna je situacija

Mjesec dana nakon što je ta odluka usvojena, Stožer ju je odlučio ukinuti jer je epidemiološka situacija povoljna. Prema službenim podacima GfK-a, u Hrvatskoj samo 2,6 posto kućanstava ne kupuje namirnice nedjeljom odnosno od 1,52 milijuna kućanstava koliko živi u Hrvatskoj nedjeljom kupuje njih 1,48 milijuna, stoga se više ne zna tko je za što, tko pije tko plaća.

I dok se čini kako je neradna nedjelja samo obnavljanje teme o ustašama i partizanima, novo hodanje za život i nova ljestvica moralnosti, mi smo skupili par dobrih 'fora' s interneta na tu temu. Pa dok se ne dogovore što kome paše, uživajte!

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Dalibor0704 31.05.2020.

    Tu se previše filozofira. Satnica A od ponedjeljka do petka 8 sati rada. Satnica A+50% od ponedjeljka do petka za svaki rad preko 8 sati. Satnica od subote u podne do nedjelje u ponoć 2A za 8 sati. Za rad od subote u podne do nedjelje u ponoć preko onih 8 sati 3A. Kalkulacija gotova. To ozakoniti, kao i zabranu rada više od 12 sati na dan.

  • Zlatko Li 28.05.2020.

    zanimljivo da iste firme u svojim zemljama zapošljavaju a ne otpuštaju radnike iako ne rade nedjeljom, ali ovo je hrvatistan gdje može raditi tko što hoće i koliko hoće

  • tiha voda_492 28.05.2020.

    desničari za kapitalizam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare