To je to što me zanima!

Slavni YouTuber Vitaly sletio u Zagreb, odvezli ga u - 'Jugiću'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vitaly Zdorovetskiy jedan je od najpoznatijih YouTubera današnjice, a od danas je opet u Hrvatskoj. Uz novi prank donosimo i informacije kako ga možete upoznati...
Vidi originalni članak

Vitaly Zdorovetskiy je upravo sletio u Zagreb, a sutra ćete ga moći upoznati i sami. Gdje, zašto i kako do karata - objasniti će vam Matej i Maša :

- U Zagrebu spremam spačku koja će postati prava internet senzacija - rekao je kad je došao. Dodao je da je u šoku jer nije bio svjestan koliko ima obožavatelja.

- Čak sam se fotografirao i ispred jumbo plakata sa svojom fotografijom. Oduvijek sam želio postati slavan. U srednjoj školi sam zabavljao prijatelje i bio razredni klaun, a sad zabavljam svijet i to je ispunjenje snova za mene - zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO: Vitaly počeo 'prankati' čim je sletio u Zagreb

Nakon brzopoteznog fotkanja i divljenja plakatu, uslijedila su upoznavanja s nekim obožavateljima, a zatim ono najslađe-ručak u Batak Grillu i par pića za zagrijavanje.

Za svoju najnoviju podvalu Vitaly je odabrao daleki Dubai, a njegova najnovija žrtva je - njegova majka. On ju je naime odlučio provozati u džipu i to na samo dva kotača. Njena reakcija bila je u potpunosti očekivana i isto toliko urnebesna. No, posljednja se smijala upravo ona.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare