To je to što me zanima!

Influencerica za lajkove pozirala gola na ugroženoj vrsti slona

Nakon niza negativnih komentara, na svom je profilu objavila fotografiju ispod koje je opisala svoje oduševljenje slonovima i otokom koji je posjetila te se ispričala svima koji su njezin video možda krivo protumačili
Vidi originalni članak

Influencerica Alesya Kafelnikova objavila je na svom Instagram profilu video u kojem se može vidjeti kako gola pozira na ugroženoj vrsti slona, čime je zgrozila svoje brojne pratitelje.

Kako prenosi 9GAG, odmah nakon što je na svom Instagram profilu objavila video i fotografiju, javio se glasnogovornik udruge Save the Asian Elephants, koji nije skrivao zgroženost njenim ponašanjem. 

NOVI NAČIN Slonovi teško podnose stres pa će im poljski Zoo za liječenje davati medicinsku marihuanu

- Zgrožen sam ovim događajem. Gospođica se slikala na ugroženoj vrsti azijskog slona koja se neprestano bori za preživljavanje jer ih se brutalno iskorištava za turizam i zabavu - rekao je glasnogovornik udruge.

POGLEDAJTE VIDEO: Ugrožena vrsta slona pred izumiranjem

Nakon niza negativnih komentara, influencerica je na svom profilu objavila fotografiju ispod koje je opisala svoje oduševljenje slonovima i otokom koji je posjetila te se ispričala svima koji su njezin video možda krivo protumačili.

- Volim slonove i obožavam Bali! Nadam se da će svatko od vas u sebi probuditi ljubav prema ovim prirodnim ljepotama. Ispričavam se ako sam nekoga povrijedila ovim fotografijama. Nisam imala lošu namjeru, ovim sam fotografijama htjela prikazati koliko volim i poštujem životinje - napisala je Alesya u Instagram objavi.

VIDEO: POMOR SLONOVA U AFRICI Uznemirujuće: Uginulo je 330 slonova, ubila ih je bakterija

Sumatranski slon na kojem je Alesya pozirala gola, kritično je ugrožena vrsta. Ugrožen je uglavnom zbog krčenja šuma i degradacije prirodnog staništa. Vrsta nije podrijetlom iz Balija, ali se drži u na otoku u zatočeništvu te se koristi u turističkoj ponudi.

Prema izvještaju National Geographica, procjenjuje se da na svijetu ima od 700 do 1000 Sumatranskih slonova.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • herojnad herojima 07.03.2021.

    i što je bilo slonu??? bar mu nije izvadila srce i slikala se s njime ko ona retardirana

  • sexy_trubadur 27.02.2021.

    steta sto fotograf nije npravio sliku iza slona da vidimo kako drzi balans

  • lajh1985 22.02.2021.

    Jel je sa svojih 50 kila ugrozila slona kad se ovi uznemirili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare