To je to što me zanima!

Internet zabavlja pogled kojim je Merkel 'ubila' Ivanku Trump

Iako nema službenu titulu ili poziciju unutar predsjedničke administracije svojeg oca, Ivanka Trump redovito se pojavljuje na službenim sastancima gdje nerijetko bude vrlo neobičnih scena.
Vidi originalni članak

Prema riječima tajnika za medije Bijele kuće Seana Spicera, uloga Ivanke Trump u administraciji je 'da pomaže i daje svoje mišljenje na raznim područjima za koje ima strastveni interes'. 

No, da ne duljimo, Trumpova kći pojavila se i na sastanku s Angelom Merkel koja joj je uputila nekoliko neimpresioniranih pogleda što je, dakako, odmah zabavilo mnoge na društvenim mrežama uz komentare poput 'Što dizajnerica torbica radi na ovom sastanku?!'

Sve ovo dogodilo se nakon potpuno sulude situacije u kojoj je Donald Trump odbio pružiti ruku njemačkoj kancelarki nakon što su to od njega prvo tražili fotografi, a onda i ona sama. 

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Eva Maras 19.03.2017.

    Iznimno lijep pogled, osjeća se ona pozitivna vibra i naklonost , tako je cijeli susret protekao u srdačnoj, moglo bi se reći prisnoj atmosferi. Angela i Donald vole se tajno.

  • ivana kiss 19.03.2017.

    Angela gleda tako, zato što ne može vjerovati da ju netko tako balav i zelen i tupav kao mlada Ivanka Trump pokušava naučiti pameti!Trumpovo ponašanje je bilo neprimjereno i ne profesionalno! Ponio se ko zadnji krkan!Angela je puno dobra učinila, on je za to vrijeme orgijao po tulumima i seksualno iskorištavao nevine ljude koji nisu imali izbora u životu!

  • katarina j. 19.03.2017.

    Ovakve sprdačine na račun trumpova su baš zabavne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare