To je to što me zanima!

Irski ribiči snimili divovsko i zasad nepoznato 'čudovište'

Iako se snimka može pregledati u visokoj rezoluciji, nažalost ne otkriva o kojem bi to stvorenju moglo biti riječi. Ovi ribari ga, u svakom slučaju, nikada prije nisu vidjeli
Vidi originalni članak

Mladi irski ribari zabilježili su u utorak mobitelom divovsko stvorenje u estuariju rijeke Foyle, riječnome ušću koje se nalazi između Republike Irske i Sjeverne Irske.

Iz snimke je doista teško zaključiti o kakvom je to biću riječ, no njihovo čuđenje jasno ukazuje na to da takvo što nikada prije nisu vidjeli.

- Pogledaj tamo. Što je to? Je li mu to glava? Pogledaj koje je to veličine - govore u videu, koji nam se ne čini montiran na računalu, premda dopuštamo i tu mogućnost.

U svakom slučaju, nije naodmet reći da se na internetu može pronaći još poneka riječ o tom stvorenju, primjerice, pismo jednog čitatelja koje je 2009. godine stiglo na adresu uredništva Derry Journala.

U njemu svjedok ističe da su supruga i on vidjeli dugovrato stvorenje, koje je na par trenutaka ispred njihovih očiju izronilo iz vode (pogledajte fotografiju, op.a.).

E sad, je li u pitanju lokalna šala ili famozna Nessie doista ima rođaka u Irskoj ne znamo, ali je video zanimljivo pogledati i prava je poslastica za one koji vole rješavati ovakve zagonetke.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • TeamFourStar 07.07.2014.

    To je samo kit

  • bosanac laki 14.06.2013.

    mora da je neki pokemon.....

  • punisher_3 07.06.2013.

    nautilus :D hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare