To je to što me zanima!

Iskoristite kvalitetno pauzu za ručak na poslu i poseksajte se

Zanimljiva ideja stiže sa sjevera Švedske, gdje jedno gradsko vijeće smatra da bi plaćenu jednosatnu pauzu za ručak radnici mogli koristiti za sastanak sa svojim partnertima i uživanje u strastima...
Vidi originalni članak

Gradsko vijeće švedskog Overtornea došlo je do zanimljive ideje. Smatraju da bi pauzu za ručak trebalo iskoristiti za seks i čini se da će pokrenuti zahtjev za glasovanje.

Glavni pobornik je Per-Erik Muskos, 42-godišnji gradski vijećnik, koji tvrdi da bi sa svojim prijedlogom poboljšao odnose među ljudima, piše OE24.

- Parovi danas više ne provode dovoljno vremena jedni s drugima, a poslodavci se trebaju osloniti na svoje radnike i vjerovati im da će pauzu iskoristiti za sastanak sa svojim voljenima.

Nema razloga da ovaj zahtjev ne prođe, smatra Muskos. Godišnji prosjek rada u Švedskoj prije dvije godine iznosio je 1,685 sati, a samo su Finci i Francuzi radili manje.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • --- DAVOR --- 23.02.2017.

    A zato političari u saboru imaju puno prostora dole ispod klupa a sakriveno je i od kamera :)

  • Blues anđelica 22.02.2017.

    Hahahahah niti je dovoljno vremena za kvalitetan seks, a još k tome ostati gladan i ne pročitati za to vrijeme novosti u 24 sata...

  • ZEUS 22.02.2017.

    Tako ovi na portalu,pa nam dijele savjete...

Komentiraj...
Vidi sve komentare