To je to što me zanima!

Ispred kuće stavio produžni za migrante: 'Tu punite mobitele'

Ovo je velika gesta jer migrantima su telefoni često važniji i od hrane, iz razloga što im je to jedini način komunikacije, kako s obitelji tako i s raznim volonterima, kažu u organizaciji Pomozi.ba...
Vidi originalni članak

Na putu prema vojarni Ušivak u naselju Hadžići nadomak Sarajeva, jedan mještanin je na ogradu svog dvorišta postavio produžni kabel kako bi migranti mogli puniti mobitele.

"Ovdje možete napuniti svoj telefon", napisao je na engleskom pored produžnog kabela.

"Ovo je velika gesta jer migrantima su telefoni često važniji i od hrane, iz razloga što im je to jedini način komunikacije, kako s obitelji tako i s raznim volonterima i organizacijama koje im pomažu", naveli su iz organizacije Pomozi.ba.

Brojni korisnici društvenih mreža pohvalili su ovaj potez ističući kako obični ljudi rade izvanredne stvari koje ih učine još većim.

Idi na 24sata

Komentari 203

  • mr_croat 14.11.2018.

    Napisite da musliman pomaze svojima jer i njima je u interesu da islam pokori Europu.Dosta vise lazi i obmana.Na granici su sami muskarci s lovom u dzepu,dobrim mobitelima i vjerovatno podebljim dosjeima kojih se ni junaci treceg reicha nebi posramili(dakako govorim u postotku od barem 10 posto takvih).

  • 14.11.2018.

    Toga se ni Ranko Ostojić ne bi sjetio 😁

  • zgbzagreb 14.11.2018.

    Da te hoce silovati iki nesto ukrasti ili uciniti nesto nazao kao sto rade na svojim proputovanjima. A ne da nastrada necija kcer koja nije trebala. Pa i dalje postavljaj i zovi na rucak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare