To je to što me zanima!

Istraživač NLO-a: 'Male zelene' zanima naš nuklearni program

Brojni tajni dokumenti i gotovo stotinu umirovljenih pripadnika USAF-a tvrdi da su baze za razvoj nuklearnog oružja za vrijeme Hladnog rata posjećivali izvanzemaljci
Vidi originalni članak

Robert Hastings cijeli je život posvetio istraživanju fenomena NLO -a i čvrsto je uvjeren da se barem jedna izvanzemaljska vrsta zainteresirala za nuklearni program SAD-a i Velike Britanije . To je 2008. godine potkrijepio knjigom ' UFOs and Nukes Extraordinary Encounters at Nuclear Weapons Sites ', a priču namjerava zaokružiti dokumentarnim filmom za koji je prije nekoliko dana objavio i prvi trailer koji je priložen iznad teksta.

Njegovo je puno ime ' UFOs and Nukes: The Secret Link Revealed ', a kako bi bio što vjerodostojniji, Hastings je za njega od 1973. godine intervjuirao čak 80 umirovljenih pripadnika Zračnih snaga SAD-a (USAF-a). Nekoliko njih pojavljuje se u spomenutom traileru .

Robert Hastings se za problematiku NLO-a zainteresirao još kao mladić, kada je radio u zračnoj kontroli SAD-a. Tada mu je jedan kolega na radaru pokazao pet letećih objekata za koja je tvrdio da nisu avioni, a njegov je interes potencirao i otac koji je radio u zračnoj bazi u Malstromu.

Godine 2010. Hastings je u Washingtonu organizirao i press konferenciju s USAF-ovcima gdje su izložili svoje dokaze i svjedočanstva o neobičnim događajima koji su se tijekom Hladnog rata počeli događati u američkim i britanskim bazama u kojima se razvijalo nuklearno naoružanje, a nastavili su se i kasnije, iako u mnogo manjoj mjeri. Najnoviji pak dokumenti pokazuju da su se slične stvari događale i u Rusiji .

Oni su navodno, na neko razdoblje, deaktivirali kompletno nuklearno naoružanje SAD-a, što pokazuju i nekadašnji top-secret dokumenti. Zašto i s kakvim su točno namjerama izvanzemaljci posjećivali baze za razvoj nuklearnog oružja pitanje je koje će još jednom biti postavljeno u nadolazećem dokumentarcu , a Hastings u međuvremenu putuje svijetom, širi istragu i drži predavanja.

Prošle je godine jedno održao i u Kopenhagenu , a u potpunosti ga možete vidjeti ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Mijo Fekeć 20.11.2014.

    Za dotičnog novinara i sve ostale punu informaciju o kronologiji događanja možete pročitati u knjizi Krešimira Mišaka "Svjetla na nebu".

  • svejedobro 18.11.2014.

    Željeli su nas zaštitit od nas samih

  • TitoJosipBroz 18.11.2014.

    No, od kuda u bivšoj nam državi takva tehnologija? Jesu li ovakvi slučajevi imali kakve veze sa "nabavkom" napredne tehnologije? Jugoslavija je imala tajni svemirski program koji je razvijala paralelno s Amerikom i Rusijom. A kruže i neke informacije da je svoju tehnologiju čak prodala Amerima!

Komentiraj...
Vidi sve komentare