To je to što me zanima!

Iz oka joj izvadili 27 leća: 'Joj, skroz sam zaboravila na njih...'

Zaboravljiva gospođa u trećoj životnoj dobi čak 35 godina nije vadila leće iz oka. Brojka se zaustavila na 27, koje su joj nedavno izvađene u jednoj bolnici u Birminghamu...
Vidi originalni članak

- Nitko od mog tima, uključujući i mene, ovakvo nešto još nije doživio, priznao je Rupal Morjaria, oftalmolog u bolnici Solihull u Birminghamu, koji je nedavno svjedočio nevjerojatnoj situaciji.

Naime, 67-godišnjoj gospođi je izvadio čak 27 leća iz oka. Tijekom rutinske provjere očiju ekipa okulista uočila je neuobičajeno veliku masu, što se na kraju pokazalo kao 17 kontaktnih leća spojenih u jednu. Da bi stvar bila bizarnija, naknadno su našli još deset leća.

Na pitanje kako je mogla toliko dugo živjeti s 27 leća u oku, odgovorila je da nije bila svjesna da joj nedostaje toliko leća i da je mislila kako je neugodnost u oku izazvana sindromom suhog oka i starošću.

- I gospođa je bila šokirana, nije uopće bila svjesna što nosi u oku. Priznala je da je dva tjedna nakon vađenja leća osjetila olakšanje. Nevjerojatno..., nastavio je Morjaria.

Operacija je bila riskantna zbog bakterija oko spojnice. Dotična gospođa čak 35 godina nije marila za leće u oku i eto, slučajno ih je konačno izvadila...

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Dalibor0704 25.07.2017.

    Zaboravila je zadnjih 30 godina ujutro staviti mozak u glavu.

  • Mariana C 20.07.2017.

    Kako joj je to uspjelo?Treba natrpati 27 leća u oko i zar je moguće da ih 35 godina uopće nije niti jednom izvadila?

  • tjutac 20.07.2017.

    A jebo te šta ovaj veli o tamponima, pa da ode giniću izvadili bi joj paletu tampona iz pizdurine, krmka neuredna, ali prije toga bi joj trebalo pizdu poflaksat da bi dotur došel do rupijene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare