To je to što me zanima!

Iznajmila kuću i otišla na put, a kad se vratila dočekao ju - šok

Počela sam plakati, bila sam šokirana - kaže Tanya. Vjeruje da je u njezinoj kući bilo oko 200 stabljika kanabisa. Odmah je pozvala  policiju. Policija je odnijela biljke no dom je ostao uništen
Vidi originalni članak

Tanya Laverty iznajmila je kuću u Liverpoolu i otišla s dečkom na put oko svijeta. Kada se vratila, u njezinoj je kući bila velika farma kanabisa.

Tanya je upoznala obitelj iz Južne Koreje i dogovorila se s njima da će im iznajmiti svoj dom. Čak im je smanjila i cijenu nakon što je vidjela njihovu bebu. No, sada vjeruje da je to sve bio dio plana kriminalaca.

Dok je s dečkom bila u Aziji, prestale su im stizati uplate za najam. Tanya je postala sumnjičava pa je nazvala mamu svog dečka i zamolila ju da ide provjeriti što se događa u kući. Žena je rekla Tanyi da je vidjela crijevo na stepenicama, ali da nije mogla ući u kuću. Tanya se odmah vratila doma. Predsoblje kuće je izgledalo netaknuto no ostale sobe su od poda do vrha bile ispunjene kanabisom. 

- Počela sam plakati, bila sam šokirana - kaže Tanya.

Vjeruje da je u njezinoj kući bilo oko 200 stabljika kanabisa. Odmah je pozvala  policiju. Policija je odnijela biljke no dom je ostao uništen. Bio je pun otpada, a zidovi su puni rupa za ventilaciju. Nakon što je potrošila dosta novca na putovanje i ostala bez novca od najma, Tanya se sada boji da neće moći otplatiti hipoteku i da će ostati bez doma. Tanya često pomaže beskućnicima i vodila je pučku kuhinju, a sada bi mogla i sama ostati bez svega. 

- Banka mi je rekla da mogu ostati bez kuće ako ne platim još jednu ratu kredita. Evo kako lako ljudi mogu postati beskućnici - kaže Tanya, piše Metro. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Sarmix 28.02.2018.

    Tanya smotaj masnog topa :')

  • Dennyy 28.02.2018.

    Mogla je lijepo prodati taj kanabis, zgrnuti bolesnu količinu para i od kuće napraviti vilu.. umjesto toga, sve je prijavila policiji, i sada može ostati bez svega.. eto što ti je poštenje u današnje vrijeme.. najbolje prolaze kriminalci, a očito je to tako i u drugim državama, ne samo kod nas

  • devastirani 28.02.2018.

    da je odradila berbu, pola prodala, pola popušila sve bi bilo ok...

Komentiraj...
Vidi sve komentare