To je to što me zanima!

Iznenađenje: Guverneru je iz svečane večere izgmizao crv

Ruski guverner je crva u salati slikao i sliku objavio na Twitteru. Slika i komentar na nju brzo su nestali, a glavni kuhar u Kremlju sve je nazvao 'totalnom izmišljotinom'
Vidi originalni članak

Guverneru oblasti Tver, Dimtriju Zeleninu (47), prisjela je večera u Kremlju nakon što mu je iz salate izgmizao poduži crv. Guverner je crva slikao i sliku objavio na Twitteru. Večeru su organizirali u čast njemačkog predsjednika Christiana Wulffa koji je bio u službenom posjetu Rusiji. 

'Ovakve stvari se događaju, pa čak i u hali Aleksandrovski. Zajedno s govedinom serviraju vam salatu s crvima. Pokušavaju dokazati da su listovi salate svježi', stoji u poruci na Twitteru. Slika i komentar, koji se Kremljinu nisu svidjeli, ubrzo su izbrisani. 

Guvernerova glasnogovornica Zana Liapunova nije htjela komentirati obrisani komentar kao ni razloge zbog kojih je uklonjen. Glavni kuhar u Kremlju, Anatolij Galkin, Zeleninove je optužbe odlučno odbacio i rekao da svako jelo prije serviranja prolazi detaljan pregled. Dodao je da je trenutno na odmoru i ne može se osobno pozabaviti problemom, piše The Moscow Times. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare