To je to što me zanima!

"Izvanzemaljac" iz Sibira je zapravo lutka od kokošje kože

Prije mjesec dana su stotine Rusa vidjeli NLO te kažu kako su čuli snažan udarac. Vijest su popratili lokalni mediji, a snimke 'izvanzemaljca' su se pojavile na netu
Vidi originalni članak

Navodni izvanzemaljac kojeg su pronašli u Sibiru zapravo je lutka, potvrdile su lokalne vlasti. Lutka je izrađena od kokošje kože te komadića kruha.

Prije mjesec dana su stotine Rusa vidjeli NLO te kažu kako su čuli snažan udarac. Vijest su popratili lokalni mediji, a nakon nekog vremena je na You Tubeu osvanuo i video koji prikazuje tijelo izvanzemaljca. Tisuće ljudi diljem svijeta su povjerovale da se zaista radi o biću s drugog planeta. 

Nakon što se vijest pojavila u medijima lokalni znanstvenici i policija su hitno počeli istraživati o kakvom se biću radi. Istraga je pokazala kako su dva prijatelja lutku bacili u šumu, snimili ju te objavili na internetu. 

Policija je ušla u trag i mladićima koji su snimku objavili na internetu, a radi se o Tomiru Hilli (18) i Kirillu Vlasovu (19), prenosi Life.ru. Mladiće nisu prijavili.

- Koža navodnih izvanzemaljaca je bila zaista uvjerljiva, ali sam siguran kako bi 'pametni' izvanzemaljci ipak nešto odjenuli - rekao je Alex Komanov iz ruske Agencije za istraživanje NLO-a. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • mgaspa19 17.01.2013.

    Tko će te troškove sad platit, vojska, tajne službe, znanstvenici, mediji...a ono vanzemaljaca "nema"......hihi..LP.

  • nuša matanova 03.03.2012.

    pa tko da u ovako nešto poviruje

  • Google 22.05.2011.

    Kokokokodaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare