To je to što me zanima!

'Ja sam ona koja sluša vaš plač dok molite majku da udahne...'

Lynette je poručila brojnim građanima da, iako nije prva koja se pojavi na terenu, ona je prva s kojom ćete razgovarati na potencijalno najgori dan svog života
Vidi originalni članak

Facebook objava žene koja radi kao dispečer hitne pomoći postala je viralna nakon što je napisala čime se ona točno bavi. Lynette McManus iz Richmonda htjela je podijeliti sa svijetom teret s kojim se nosi svakodnevno i pokazati javnosti da nije "samo dispečer". 

Njezinu objavu prenosimo u cjelosti: 

Ja sam ona koja sluša vaš plač dok molite majku da još jednom udahne. 

Ja sam ona koja vas nagovara da pokušate oživjeti svoga oca nakon što se onesvijestio i koja vam govori da ste napravili sve što ste mogli. 

Ja sam ona koja vas uvjerava da je život vrijedan življenja i da vas vaša obitelj treba kada nema ni najmanje nade. 

Ja sam ona koja napušta svoju obitelj, svoj dom i žrtvujem svoj život kroz snijeg, uragane i užasno vrijeme tako da bih mogla podići slušalicu i razgovarati s vama i riješiti hitnu situaciju. 

A ja sam "samo dispečer" u očima mnogih. 

Lynette je u nastavku objave napisala da se ispričava svojoj obitelji i prijateljima zbog toga što nema uvijek vremena ili što je nervozna. Djeci je poručila da zna često biti stroga i paranoična jer zna koliko djece dnevno pogine ili bude teško ozlijeđeno. 

Poručila je i brojnim građanima da, iako nije prva koja se pojavi na terenu, ona je prva s kojom ćete razgovarati na potencijalno najgori dan svog života. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 07.12.2018.

    nema boljih dispečera od onih iz Gradske plinare Zagreb

  • mateo92 07.12.2018.

    engleski ima više frazalnih glagola nego hrvatski riječi, pa ne čudi da za pola riječi nemamo prijevoda već moramo posvojit, pa tako i 'dispečer'......ali u zadnje vrijeme sve više viđam izbacivanje hrvatskih riječi i ubacivanje engleskih bez potrebe, novo pravilo hrvatskog jezika - gdje god možeš izbaci hrvatsku i ubaci englesku riječ. Šta je to postalo s tim engleskim, pogotovo po društvenim mrežama, svi se nešto pre*enjavaju da budu 'cooool' a pojma zapravo nemaju o tom jeziku, ne znaju više od 3 glagolska vremena a fond riječi im je toliki da jedino mogu prodat proizvod u đardinu na sezoni pa misle da znaju engleski

  • 07.12.2018.

    Ti si PRVA slamka spasa za koju se hvata čovjek u datom trenutku..

Komentiraj...
Vidi sve komentare