To je to što me zanima!

Kad je imao 3 godine rekao je da će ju oženiti i ostvarilo se

Matt Grodsky i Laura Scheel upoznali su se u vrtiću, a Matt joj je tada pred svima rekao kako će je jednog dana oženiti. Vjenčali su se u prosincu prošle godine..
Vidi originalni članak

Jedna od mojih najranijih uspomena jest ta kako u dobi od 3 godine stojim ispred svih u vrtiću i govorim Lauri kako ću je jednog dana oženiti, prisjetio se Matt. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Matt Grodsky (22) i Laura Scheel (22) vjenčali su se u prosincu, a njihovu priču prošli je tjedan podijelila Instagram stranica The Way We Met.

- Dok smo bili djeca, Laura me učila plesati, crtati brda te kako pravilno jesti narezani sir, prisjeća se Matt.

Također, uvijek su se, kaže, zajedno igrali skrivača, trčali jedno za drugim po dvorištu, a kad bi u vrtiću bilo 'vrijeme drijemanja' oni bi uvijek ostajali budni.

- Kao dijete bio sam njome zaluđen, a i sada sam, kaže Matt te dodaje kako se tijekom čitavog predškolskog razdoblja trudio impresionirati Lauru.

Unatoč njihovoj povezanosti u tako ranoj dobi, par je izgubio kontakt kada su ih upisali u različite osnovne škole. Njihove obitelji nastavile su održavati kontakt šaljući si pisma i čestitke, no Matt i Laura se sve do završetka osnovne škole nisu vidjeli.

Kada su upisali srednju školu, obnovili su svoj odnos. Matt kaže da je njihova prava romansa počela tek tada, iako ispočetka nije bilo lako. Kada je Lauru pozvao na spoj, ona ga je odbila. 

Ipak, nagovorio ju je, a nakon dva tjedna Laura i Matt otpočeli su ljubavnu vezu. Nastavili su je tijekom srednje škole i tijekom studiranja.

- Morali smo održavati vezu na daljinu jer smo studirali u različitim država, kaže Matt koji je Lauru zaprosio u vrtiću u kojem su se upoznali.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Mthesecond 01.07.2017.

    Kako mi super djeluju to dvoje...Točno vidiš na njima da su dvije divne duše u pitanju...Ona preslatka,dobra dušica,a on muškarac kojeg bi poželjela svaka,gledano po tome kako je voli,kako se odnosi prema njoj,kako je vezan uz nju...Mislim da se rijetko koja može pohvaliti da ima takvog muškarca uz sebe...To je danas prosto nemoguće naći,sresti :)) Vidim da su mu zaklecala koljena,da je pao ničice pred nju,to mi je obično prepatetično,presmiješno (to si ni jedan muškarac nebi smio dozvoliti :) tu se gubi sva muškost,ne valja padati pred svaku šušu...hahaha..ali u ovom slučaju mi to ne djeluje tako jer je ona ta koja jest i on taj koji jest...Divan par...Strah me samo da ih taj brak ne iskvari,nešt poremeti to sam prvo pomislio :))) Nije zaludu to nazvano stajanje na ludi kamen...Zahebana stvar...Nadam se da se nisu usosili :)))

  • balboaboa 01.07.2017.

    Malo taki veza opstaje ista stvar i sa mijesanjem nacija nakraju prevagne one iz dijetinstva st su naculi od starini kao dijeca To se dokazalo 1000x mi smo svijedocili 90ih i jos traje

  • Dolan 01.07.2017.

    Baca bijele gene u kanalizaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare