To je to što me zanima!

Kad Kerum igra tenis svi plaču: 'Kada su seljaci došli u grad...'

Sudeći po snimci, supružnici se dobro slažu i dobro zabavljaju. Kerum i uza sve promašaje nastavlja udarati lopticu, očekujući valjda da će ona nekad i stići do suprotne strane terena
Vidi originalni članak

Društvenim se mrežama zadnjih dana širi snimka bivšeg splitskog gradonačelnika Željka Keruma kako sa suprugom Fani igra tenis. I to, kako se čini, prvi put u životu.

Nešto mu je slično dobacila i njegova Fani. Kerum na to odgovara: 'Problem je što su seljaci došli u grad', čime je publiku uspio i nasmijati.

Sudeći po snimci, supružnici se dobro slažu i dobro zabavljaju. Kerum i uza sve promašaje nastavlja udarati lopticu, očekujući valjda da će ona nekad i stići do suprotne strane terena.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 03.05.2019.

    ma.....rijeci su suvisne...

  • 03.05.2019.

    Svi plaču kad se hajduci,janjičari i vlai spuste na more.Venecijaneri su barem kulturu donijeli ali ovi brđani ala kerumovci i južnije sve do pogane vlake ko skakavci opustošiše hrvatsku.Eto nekad najhrvatskiji gradovi od Šibenika,Zadra, Splita, Rijeke, Pule sve novokomponirani beograd pašaluk, pupčana vrpca ih veže.Sve neki vlai, vujkani,kulturu nam na silu vukovu prodaju.

  • war 03.05.2019.

    Zar on nije igrao s tuđmanom kao i večina

Komentiraj...
Vidi sve komentare