To je to što me zanima!

Kakav 'kavalir': Melania kisne, a Trump stoji pod kišobranom

Iako američki predsjednik sasvim sigurno nije osvojio svoje birače kavalirštinom i džentlmenskim odnosom prema ženama, najnovija afera s kišobranom ponovno je uzrujala Amerikance...
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump čiju je predsjedničku kampanju, između ostalog, obilježila i izjava 'Grab them by the pussy' doista nema džentlmenske manire, pa ni kad je u pitanju Prva dama, njegova supruga Melania Trump. Novinari su u utorak uhvatili predsjednički par koji upravo napuštao Bijelu kuću i išao prema helikopteru s kojim idu na Floridu.

Imali su samo jedan kišobran, koji je držao Trump. 

Kad je vidio kamere, Trump je, s kišobranom u ruci, krenuo prema novinarima, a Melaniju ostavio na kiši.

Situaciju u kojoj njezin suprug stoji pod kišobranom i razgovara s novinarima dok ona pokraj njega kisne, Melania je podnijela sa smiješkom.

Krenuli su dalje prema helikopteru držeći se za ruke, no situacija s kišobranom nije promaknula korisnicima društvenih mreža.  Većina je primijetila da je Trumpu vjerojatno bilo važnije sačuvati svoju frizuru nego Melanijinu

Neki su se sjetili da mu to i nije prvi put jer je isto tako ostavio i svoju kćer Ivanku na kiši, ali su tu fotografiju usporedili i s onom predsjedničkog para Obama, na kojoj Barack Obama korača po kiši, dok pokraj njegove supruge Michelle hoda čovjek iz osiguranja i pridržava joj kišobran.  

Treći su se pak čudili što je američki predsjednik uopće znao kako otvoriti kišobran. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • black_cat 17.10.2018.

    tko je umro od kiše još?

  • DDking 17.10.2018.

    Pa u videu na kraju budu zajedno pod kisobranom, normalno vi pokazujete slike na kojima nisu. Kakva propaganda

  • skofun 17.10.2018.

    Daklem ravnopravnost spolova je u konfliktu sa gentlemenskim manirima

Komentiraj...
Vidi sve komentare