To je to što me zanima!

Kanada: Vulgarna pisma zlobnog Djeda Božićnjaka

Kanadska pošta 26 godina odgovara na pisma djece u predbožićno vrijeme i problema nije bilo, ali ove se godine akcija pretvorila u skandal
Vidi originalni članak

Nekoliko obitelji u Ottawi primilo je pisma od Djeda Božićnjaka u kojima on vulgarno vrijeđa članove njihovih obitelji. Naime, kanadska pošta svake godine u predbožićno vrijeme provodi akciju u kojoj djeca pišu pisma Djedu, a on im odgovara. Ove godine se jedan od njegovih pomočnika odlučio grubo našaliti s mališanima. Nakon što su se obitelji žalile na pisma, Pošta je bila prisiljena obustaviti program dok policija ne pronađe zločestog 'patuljka'.
- Svi su šokirani, a razočaranje je preblaga riječ za ono što mi danas osjećamo - rekla je glasnogovornica Pošte Cindy Daoust. Rosalyn Da Costa je bila više nego šokirana kad je otvorila pisma namijenjena njezinoj djeci, Mayi (2) i Coltonu (10).
- Sjela sam na kauč, otvorila omotnicu i počela čitati. Ostala sam bez riječi - priča Da Costa. U Mayinu pismu je pisalo: 'Ovo pismo je predugo, ti glupo govno.' U Coltonovom pismu je stajalo: 'Tvoja mama p... k..... i tvoj tata je gay.'
- Ovo je najveći program te vrste na svijetu. Poslali smo 15 milijuna pisama od njegova početka. Zaposlenici volontiraju, a i umirovljeni ostaju s nama u projektu - kaže Daoust.



Idi na 24sata

Komentari 1

  • _koki_ 18.12.2007.

    ho ho ho i djedu mrazu dosadilo bit dobar i donosit poklone

Komentiraj...
Vidi sve komentare