To je to što me zanima!

Karma je k**ka: Razbijao izlog, pa ga za minutu 'pokupio' auto

POLJSKA: Nadzorna kamera snimila je muškarca u divljačkom razbijanju izloga usred bijela dana. Slučajni prolaznik je reagirao, no vandal nije posustao sve dok mu se to nije obilo o glavu...
Vidi originalni članak

Na YouTubeu je osvanuo video snimljen 21. rujna u poljskom gradu Lubliniecu, na kojem se vidi kako muškarac razbija izlog usred bijela dana. Sve je snimila nadzorna kamera.

Slučajni prolaznik je pokušao smiriti podivljalog huligana, no ne samo da u tome nije uspio, već je skoro 'popio' batine. Kad je vidio da se ovaj neće smiriti, povukao se i pozvao policiju. A tad na scenu stupa - karma.

Divljak je nakon nepune minute razbijanja odlučio otići, no krenuo je mrvicu krivo. Naime, na cesti je bio zastoj i automobili su čekali u redu, a razbijač je krenuo pretrčavati cestu bez pravog pogleda na suprotnu traku. U tom trenutku naletio je automobil i pokupio ga.

Završio je u bolnici s nepoznatim ozljedama, a za uništavanje imovine poljski zakon propisuje kaznu zatvora do pet godina.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Deox00 26.09.2017.

    Bio je jedan od najvećih!

  • duje912 26.09.2017.

    koliko ja vidim tip razbija samo jedan izlog...možda mu se prodavač zamjerio...al nema veze. kamera iam snimljeno, u zatvor pa kazna od cca 10 000kn za izlog, pa kazna za popravak auta, pa nek da tip koji se sa njim rapsravljao još privatno tuži...i ovom krimosu ne preostaje niš drugo nego da se baci pod vlak!!!

  • duje912 26.09.2017.

    hahahahaha...složio se ko metar drva!!!! hahahahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare