To je to što me zanima!

Kinez se bacio s trajekta zbog ženinog prigovaranja

Zhou je istrčao je iz brodske kabine, s rukama na ušima, vičući 'Ne mogu to više podnijeti'. Žena je opet došla i počela gnjaviti, pa je Zhou skočio
Vidi originalni članak

Zhou je prekipjelo nasred rijeke negdje između Wuchanga i Chonqinga. Istrčao je iz brodske kabine, s rukama na ušima i vičući 'Ne mogu to više podnijeti', ispričali su članovi posade za Chongqing Evening Post. Prvo su pomislili da je muškarac ozlijedio uši te su mu priskočili u pomoć, no shvatili su da je Zhou, fizički, sasvim dobro.
- Dok još nismo znali zašto je vrištao, prišla je i njegova žena i nastavila prigovarati. Opet je prekrio uši, rekao 'Trebam pauzu' i skočio s broda - ispričao je jedan član posade. Odmah su krenuli u potragu za njim no nisu ga našli, a situaciju je dodatno otežala noć. Sumnjali su da je poginuo, no nesretni Kinez je uspio preplivati kilometar i pol do obale rijeke gdje ga je našla policija.
- Osjećao sam da umirem, ali čak je i to bilo bolje od prigovaranja moje žene - navodno je vozač kamiona rekao policiji. Žena je obećala da će ga prestati gnjaviti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • opera 10.08.2009.

    hahahahahhahahha,da mi je upoznat tu zenu na jedan dan! koja kraljica! zamisli koliko naporna moras bit da se netko zbog tebe baci s trajekta i riskira zivot!!

  • marinatg 10.08.2009.

    haha koji car!

  • Gatsby 10.08.2009.

    Pošteno, mnogi od nas bi gurnuli nju u vodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare