To je to što me zanima!

Kinezi krenuli u borbu protiv mobitela u školama - čekićima

Razbijanje učeničkih mobitela dok učenici gledaju. Ova akcija provodi se u jednoj srednjoj školi u pokrajini Guizhou na jugu zemlje. Roditelji su navodno podržali ovaj performans...
Vidi originalni članak

Biste li svom djetetu, bratu/sestri ili prijatelju/ici ponekad razbili mobitel jer ne obraća pozornost na ono što mu govorite? E, ovako to rade Kinezi. Jedna srednja škola u južnoj pokrajini Guizhou odlučila je pokazati svojim učenicima da tijekom nastave više nema nepotrebnog tipkanja, prenosi Daily Mail.

Videozapis snimljen ovog tjedna prikazuje muškarca u vojničkoj odori koji čekićem razbija mobitele pred njihovim vlasnicima - učenicima. U pozadini se čuje ženski glas koji izgovara:

- Svaki mobitel koji će biti donesen u školu suprotno pravilima bit će bačen u vodu i zatim uništen.

Komentari na društvenim mrežama su podijeljeni. Dok jedni smatraju da je ovdje riječ o skupoj tehnologiji i da djelatnici škole nemaju pravo uništavati tuđu imovinu, drugi misle da je ovo odlična odgojna mjera. Procijenite sami...

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Dalibor0704 24.06.2017.

    Taj napor da se slupa mobitel je možda odgojna mjera, ali bi išlo brže, jednostavnije i sigurnije zdrobiti ga u škripu. Tako nema opasnosti da se udari po prstu.

  • area 62 23.06.2017.

    Ovim će samo podsticati novu kupovinu :))

  • chooduck 23.06.2017.

    Ovaj nabija po tom mobitelu ko da je nekom uzel nokiu 3310, a ne smartphone. Meni padne na pod i sam se razbije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare