To je to što me zanima!

Kirurg 'stvorio' svoju ženu iz snova, a onda je oženio

Cany je imala celulit, male grudi, trbuh. Upoznala je estetskog kirurga. On ju je operirao čak osam puta i od nje je napravio svoju ženu iz snova...
Vidi originalni članak

Njemica Cany (33) radila je u ugostiteljstvu. Imala je male grudi, celulit, trbuščić te podočnjake. Kasnije je upoznala estetskog kirurga Rezu Vossougha (48). On je je Cany napravio liposukciju, zategnuo je, povećao joj grudi. Operirao ju je ukupno osam puta i od nje napravio svoju ženu iz snova. Na kraju se zaljubio u njezine oči oko kojih je 'ispeglao' bore i ispod kojih je uklonio podočnjake. Nakon toga se par vjenčao. Operacije su stajale oko 20.000 eura (oko 144.000 kuna).
- Nisu operacije tako skupe, skupa je odjeća koju smo morali kupiti nakon što sam Cany operirao grudi - rekao je Reza.
Na pitanje kako je to operirati vlastitu ženu Reza je odgovorio da joj je lice dok leži na operacijskom stolu prekriveno te da je ona za njega anonimna kao i svaki drugi pacijent.
- Najveći izazov mi je taj da pacijent nakon operacije izgleda bolje nego što ga je priroda napravila - kaže Reza i dodaje da je za njega žena komad nakita koji muškarca uljepšava.

NAJPOZNATIJA NJEMAČKA UDOVICA
Tatjana Gsell (39) udala se za estetskog kirurga Dr. Franza Gsella s 30 godina. S Franzom je bila u braku devet godina, a onda je on u 76. godini umro. Poznati 'majstor' za grudi, također, je korigirao svoju ženu. Tatjana je zbog toga postala najpoznatija udovica u Njemačkoj. Povezivali su je s brojnim poznatim Nijemcima, no sada je opet sama.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • parki 04.11.2009.

    Bilo mu je jednostavnije kupit PUPU u sexy shopu. Bar ne laje već je mirna i poslušna. Ne piše jeli dotičnoj dami skratio jezik u nizu operacija to je kod većine žena naj važniji zahvat. ako joj je jezik ostavio onda je glup koˇ stup bez obzira na doktorat.

  • plavuša13 01.11.2009.

    ko je bolesniji od ovo dvoje?

  • SelenaS 30.10.2009.

    On ju je sigurno volio zbog \"onog unutra\" ! Bolesni oboje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare