To je to što me zanima!

'Klekni, draga': Fotografija s vjenčanja šokirala je internet

Mladenka kleči u vjenčanici dok mladoženja stoji ispred nje spuštenih hlača. Fotograf koji ih je snimio objavio je fotografiju na Facebooku i pokupio više od 20 tisuća lajkova
Vidi originalni članak

Svakom paru vjenčanje je najvažniji dan u životu i sve treba biti savršeno - od ceremonije, preko ambijenta, hrane, pića do fotografija. Da, fotografije su u današnje vrijeme jedna od najvažnijih stavki vjenčanja. Supružnici se uglavnom fotografiraju u ljubavnim pozama, primjerice ljubeći se zagrljeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, ima i onih koji prkose normalnom. Jedan friško vjenčani nizozemski par šokirao je internet svojom fotografijom. Naime, mladenka kleči u vjenčanici dok mladoženja stoji ispred nje spuštenih hlača. Naravno, ne moramo vam reći na što poza asocira.

Mladence je u šumi fotografirao Michel Klooster i fotografiju objavio na Facebooku uz šaljiv opis:

- Neki mladenci ne mogu dočekati da zabava završi kako bi uživali u bračnoj noći. Srećom, već su izmijenili zavjete i službeno su vjenčani.

Klooster smatra da je ideja vrhunska i da će ovakve fotografije za desetak godina mamiti osmijehe na lica. Da situacija bude još bizarnija, ideju za fotografiju dala je - mladoženjina majka.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • Rrvatina 07.10.2017.

    Evo dokaza da su žene niža bića tj na koljenima... osim toga potpuno emancipirane jer stvar drže u svojim rukama i upravljaju joystickom...

  • Yassa 07.10.2017.

    izgleda da on ima prištić pa mu ga ona stiska baš nezgodno ali što ćeš

  • xena.i 07.10.2017.

    fotograf,mladoženja i mlada,svekrva imaju neki poremećaj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare