To je to što me zanima!

Koje su najčešće seksualne fantazije kod djevojaka?

Žene maštaju o seksu jednako kao i muškarci. Bez obzira radi li se o djevojci tradicionalnog morala ili onoj slobodnijeg ponašanja sve to čine
Vidi originalni članak

Seks sa nepoznatom osobom
Jedna od vrlo čestih maštarija. Ideja o odlasku u bar u kojem pokupi potpunog stranca i s njime strasno vodi ljubav cijelu noć bez obaveza i osjećaja krivnje zvuči privlačno. Nesputanost društvenim konvencija.

Seks na javnom mjestu
Društvo pojedincu nameće određena pravila ponašanja. Očekuje se skromno ponašanje i čuvanje vlastite intime. Od žena se ovo očekuje više nego od muškaraca. Kršenje tih pravila zvuči vrlo uzbudljivo. Razbijanje tabua i šokiranje.

Seks sa dvojicom muškaraca
Svaka žena voli biti u središtu pažnje, a posebno kada je riječ o pažnji muškaraca. U ovom slučaju riječ je o dvostrukom zadovoljstvu. Fantazija o dvojici muškaraca koji su u potpunosti usredotočena na njezino zadovoljstvo i njezin orgazam. Također žena koja uspije zadovoljiti dvojicu muškaraca je seksualno snažna. Ova fantazija može značiti nezadovoljstvo s postojećim partnerom.

Seks sa drugom ženom
Gotovo sve žene bez obzira na sklonosti barem su jednom maštala o seksu sa ženom. Žene ocjenjuju ljepotu drugih žena pa tako imaju svoj kriterij što im je privlačno kod vlastitog spola, za razliku od muškaraca. Također, druga žena bi lakše znala što ona želi.

Igranje uloga
Ovo je dosta široki pojam. Ne mora značiti samo preodijevanje nego i uključivanje mašte. Žene su znatiželjne, a posebno ih zanimaju iskustva drugih ljudi. Obučena u drugu osobu može se ponašati kako želi. Preoblačenje može biti dobro za vezu jer potiče samopouzdanje ženi koja ispunjava svoje fantazije. Pri tome se može ponašati da je to nečija tuđa ideja.

Voajerizam
Iako većinu žena previše ne privlači gledanje drugih ljudi, postoji određeni stupanj znatiželje. Više ih privlači da su promatrane, no onda kad to one žele. Možda najbolji dokaz je veliki broj kućnih video snimki. Idealna situacija je da ju netko promatra u tajnosti. Tako to postaje određena igra u kojoj ona zadržava skromnost koju od nje društvo očekuje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • black25 22.02.2008.

    Glasam za sex s nepoznatom osobom i s dvojicom (zgodnih) muškaraca:) Ovo drugo, tako-tako....

Komentiraj...
Vidi sve komentare