To je to što me zanima!

Kontroverzni izazov: Lizali su med s gole guze 'Pčelice Maje'

Nagledali smo se svakakvih 'društvenih eksperimenata' i izazova, ali ovaj je jedan od bizarnijih. Dovoljno je reći da su brojni Nizozemci ljuti zbog njegovog emitiranja
Vidi originalni članak

S obzirom da se radi o nizozemskom jeziku i da video nema mogućnost prijevoda, evo vam kontekst: slučajno odabrana djevojka mora u 12 minuta pronaći tri osobe koje će joj s gole guze polizati med. Ukoliko uspije u tome, ona će zaraditi 250 eura. 

A što je s (pretežno) muškarcima koji su lizali med? E pa oni su lizali med s guze zgodne djevojke, što će im novac, objasnio je jedan od komentatora na Redditu. Uz pomoć jedne djevojke i dva muškarca 'Pčelica Maja' je uspjela zaraditi 250 eura, a bilo je i onih koji su od izazova odustali u zadnji tren, vjerojatno shvativši da će ih koji dan kasnije na televiziji gledati cijela država, a kasnije i cijeli svijet putem interneta.  

Emitiranje ovog skeča razljutilo je mnoge Nizozemce. Oni tvrde kako ovakve emisije djeci usađuju krive moralne vrijednosti, a neki pak upozoravaju na to kako je žena u skeču objektivizirana, pa time i ponižena. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • jankomirko 27.02.2016.

    lik je sigurno poslije liz liza postao šećeraš!

  • Machariel 23.11.2015.

    kilu meda bi polizo s nje hehe

  • F***** Noob 21.11.2015.

    Oprašio bih ju sam tak :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare