To je to što me zanima!

Koreograf gostovao u emisiji te je depilirao muške stražnjice

Louie Spence inače radi na kanalu Skyja, a gostovao je u emisiji 'Today Show'. Pokazivao je depilaciju na petorici muškaraca te im uklanjao dlake sa stražnjice
Vidi originalni članak

Koreograf Louie Spence (41) u emisiji 'Today Show' na NBC-u u srijedu je odlučio pokazati najbolje što zna te je depilaciju stražnjice pokazao na petorici muškaraca uživo na televiziji.

Muškarci su ležali na trbuhu dok im je Louie depilirao stražnjice. Međutim, mnogim gledateljima to se nije svidjelo te su kasnije na internetskim stranicama televizije protestirali. Jedan od gledatelja je komentirao da baš i ne mora na TV-u gledati dlakave muške stražnjice dok jede.

- Nisam stručnjak za kozmetiku i slične zahvate, ali znam što radim jer i sebi depiliram stražnjicu. Vjerujte mi, super je - priznao je Louie. U emisiji je koristio kremu za depiliranje za muškarce te epilator kako bi što više uljepšao svoje 'klijente'. 

Njegov glasnogovornik je rekao kako su se s voditeljima emisije o njenom sadržaju već unaprijed dogovorili. Louie Spence inače radi na programu Sky 1, piše Daily Mail

Idi na 24sata

Komentari 10

  • JunFan 20.01.2011.

    Sad je modni mačak u bedu jer ga nisu zvali u show...

  • viškovo 20.01.2011.

    eh di je sad onaj riječki paparaco da mu džabe obriju prdaru :)

  • RajskaBatina 20.01.2011.

    fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare