To je to što me zanima!

Kraljica Elizabeta dobila sapune na školskoj lutriji

Kraljica se sasvim slučajno uključila u nagradnu igru škole na Notting Hillu kupivši par karata od svog zaposlenika i osvojila set sapuna
Vidi originalni članak

Kraljica Elizabeta osvojila je nagradu u lutriji škole Fox u londonskom Notting Hillu i dobila dva paketića sapuna i ulja za kupanje. Organizatori nisu mogli vjerovati kad su izvukli kartu na kojoj je pisalo "Kraljica, Buckinghamska palača". Isprva su mislili da je riječ o zafrkanciji, no ispostavilo se da je karta original. Naime, djeca jednog od kraljičinih zaposlenika idu u spomenutu školu. Jednom prilikom ga je čula kako priča o nagradnoj igri pa se ponudila da kupi par listića.
U školi kažu da je kraljica obaviještena o dobitku, ali da im nije odgovorila hoće li preuzeti nagradu. 
- Svake godine sudjelujem u ovoj lutriji i ništa nisam dobila. To je doista nevjerojatno da je kraljica dobila - ispričao je jedan roditelj.
- Ovo nije prvi put da kraljica sudjeluje u takvim nagradnim igrama. Kao i većina ljudi, i ona voli malo zabave, kao i zaraditi novac ako su takve igre u pitanju. Nisam siguran je li ikad prije nešto osvojila - kazao je izvor iz Buckinghamske palače. Vladarica je poznata kao ljubiteljica dobrih kupki. Tako je prije nekoliko godina otkrila da se igra s malom plastičnom patkom dok se kupa.
- Voli se opuštati u kadi i siguran sam da će biti presretna kad preuzme svoju nagradu - dodao je izvor.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dugi 18.09.2007.

    Isuse sapunčiće!!!! pa to je super....

  • Nevenka 18.09.2007.

    Dokle ce se prostor zatrpavat engleskim rojal babama, suprugama, zetovima i inima, pa vise me zanima koje je stablo obljubio sumar na Kupresu

  • Tina Kos, novinar 18.09.2007.

    Poznavajući kraljicu ti sapunčići će najdalje dogurati do dvorskog kokošinjca.. To je ipak kraljevska rit

Komentiraj...
Vidi sve komentare