To je to što me zanima!

Krave diverzanti: Na cestu u Istri skaču padobranom

Na prometnom znaku na cesti od Selina do Sv. Lovreča pojavio se prometni znak na kojem je nacrtana krava kako skače padobranom...
Vidi originalni članak

Često se vozim tom cestom. Toga znaka nije bilo donedavno. Primijetio sam ga prije par dana pa sam ga snimio, rekao nam je čitatelj 24sata Goran Matošević iz Selina, kraj Svetog Lovreča u Istri.
- To vam je malo selo, ali s modernim kravama - dodao je uz smijeh Goran. Nije, kaže, nikoga obavještavao od mjerodavnih. Milan Žužić, zamjenik načelnika Općine Sveti Lovreč, iskreno se nasmijao na prometni znak na cesti u njihovoj općini.
- To vam je vjerojatno netko nacrtao, jer još nisam čuo za prometni znak koji vozače upozorava da sljedeći kilometar na cesti mogu padati krave s neba, i to padobranom. To je neki umjetnik intervenirao u prostor - rekao je zamjenik načelnika općine. Ipak, organizirat će čišćenje prometnog znaka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sikorsky 16.07.2010.

    Ma jok taj znak znači da vojska iz transportera baca suvišno vakumsko pakirano goveđe meso turistima iz Srbije i ostalih Istočnih zemalja,koji dolaze na odmor,..

Komentiraj...
Vidi sve komentare