To je to što me zanima!

Kućnoj su pomoćnici darovali kuću i time raznježili milijune

Cara Simmons kućna je pomoćnica koja cijeli život služi drugima kako bi zaradila dovoljno za sve potrebe svoje djece. Ovom 'podvalom' promijenili su joj život...
Vidi originalni članak

Ekipa koja stoji iza YouTube kanala 'Break' prije nekoliko je dana kreirala sigurno jedan od najvećih viralnih hitova ove godine. Oni su naime dobili poziv jedne žene iz Ohia koja je željela pripremiti iznenađenje svojoj kućnoj pomoćnici. 

Ekipa 'Breaka' je poziv prihvatila, ali se odlučila i na dodatna iznenađenja. Tako je Cara Simmons prvo kušala jela u vrijednosti od nekoliko tisuća dolara, isprobavala je skupu odjeću i nakit, dobila masažu. Sudeći prema njenim reakcijama - osjećala se izvrsno i upravo to je bilo ono što su joj željeli priuštiti poslodavac, sestra i njena djeca. 

No, to je bio tek dio iznenađenja. Nakon što su joj se pridružila djeca, ekipa 'Breaka' priopćila joj je da joj poklanjaju i cijelu kuću u kojoj je provela nekoliko proteklih sati, ali i plaćeni odmor sa svojom sestrom. 

Da ne duljimo, video koji je dosad vidjelo više od četiri milijun ljudi pogledajte sami, vrlo je teško riječima opisati Carine emocije. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • darko1311 30.11.2014.

    jos malo i bit ce dosta dobrih dijela i nagradjivanja zivio ISUS KRIST

  • alan ford_1 25.11.2014.

    Jako dirljivo.

  • Banjalucanin94_1 25.11.2014.

    Greg Benson je legenda dokazano... a ove dve cerke su bombe!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare