To je to što me zanima!

Kujica je 'proplakala' od sreće kada se vlasnica vratila kući

Stara retriverica Buddy bila je toliko sretna što nakon tri mjeseca vidi svoju vlasnicu da nije mogla kontrolirati ni vlastito tijelo. Njihov video je u samo nekoliko dana osvojio stotine tisuća ljudi diljem svijeta...
Vidi originalni članak

Hannah Foraker, piše Buzzfeed, rođena je u Clevelandu, u Ohiu. S 21 navršenom godinom, u studenom je prošle godine otišla na vojničku akademiju, a uskoro je preseljena u Houston. 

Kako sama kaže, nikada nije bila daleko od kuće na duže vrijeme. Zbog toga joj je to bilo jedno od najstresnijih razdoblja u životu, a po prvi se puta trebala rastati od svojeg konja Derbyja i 13-godišnje retriverice Buddyja

- Ona je vrlo stara, ima artritis i većinom je gluha, ispričala je Hannah za Buzzfeed. Njen povratak kući stoga je bio vrlo emocionalan trenutak za oboje, što se zapravo najbolje vidi na priloženoj snimci. 

- Kada smo otvorili vrata, ona je istrčala van i sve nas pozdravila. U jednom je trenutku zastala, vratila se do mene i shvatila tko sam. Bila je izvan sebe od uzbuđenja i to toliko da nije mogla ni ustati. Moji roditelji nisu mogli vjerovati koliko je Buddy bila sretna i puna energije kada sam bila doma, zaključila je mlada vojnikinja. 

I eto, kada vas netko sljedeći put pokuša uvjeriti da psi nemaju emocije, samo im pokažite snimku ovog nevjerojatnog susreta. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 02.04.2016.

    Tak i pesek kojeg smo muž i ja ostavili kod svekra isto kad nas vidi skače i cvili od veselja i tuli kad odlazimo.

  • Soul Man 14.03.2016.

    baš se na njoj vidi da je stara. Nevjerojatno mi je kako oni trpe te bolove, a i dalje su veseli.

  • thiemfedal 13.03.2016.

    ja bi jednog takvog peseka za prijatelja, divna stvorenja :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare