To je to što me zanima!

'Kupila' blagoslov: Svekrvi dala Ferrari, zemlju, 100.000 dolara

Mladenka je tek godinu dana mlađa od svoje svekrve, što je bila i najveća zamjerka zbog par nije dobio dopuštenje da se vjenča. No, nakon brojnih poklona roditelji su ipak popustili
Vidi originalni članak

Novopečeni mladenci u Kini izazvali su snažne reakcije svojih sugrađana koji njihov brak nazivaju "kontroverznim". 

Riječ je o rastavljenoj 38-godišnjoj ženi i 23-godišnjem mladiću za koje brojni smatraju da nisu stupili u brak iz ljubavi, već iz financijskih razloga. 

Naime, mladenka je tek godinu dana mlađa od svoje svekrve, što je bila i najveća zamjerka kada se par poželio vjenčati. Druga je bila njezino 14-godišnje dijete iz prvog braka, ali i činjenica da je zatrudnjela s mladićem, javlja Oddity Central. 

Mladenka je ipak našla način da dobije blagoslov od mladićevih roditelja. Obzirom da je vrlo uspješna poslovna žena koja se bavi nekretninama, roditeljima je ponudila nešto više od 100.000 dolara, građevinsko zemljište i sportski auto marke Ferrari - sveukupnog iznosa oko 800.000 dolara. Roditelji su na brak odmah pristali. 

Njihova priča postala je viralna, a dok jedni pričaju o braku za koji im se čini da je nastao zbog ljubavi, ali prema novcu - drugi ističu kako je Kina i dalje vrlo nerazvijena u smislu ravnopravnosti spolova. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Padora 31.01.2018.

    U Kini nema braka iz ljubavi. Svi gledaju samo interest. U Kini se jos uvijek place blagoslov. Onaj ko je bogatiji mora platiti.

  • Hrvat500 30.01.2018.

    A svekrva se udala sa ne navršenih 14.I to je sigurno bio brak iz ljubavi.

  • Bine maja 30.01.2018.

    Toj prodavanje ja se izviljavam na izrazu

Komentiraj...
Vidi sve komentare